Els Robberechts

Els Robberechts speelt een belangrijke rol in de revival van de Belgische hoedcultuur. Daar oogst ze zelfs internationale lof voor. En terecht: Els ontwerpt hoeden en accessoires voor vrouwen en mannen, en doet dat op een unieke, eigentijdse en stijlvolle manier.

 

 

← overzicht collecties   ↑ top

Ariane Lespire

Ariane Lespire combineert vanaf 1996 haar werk als architecte en ontwerpster van hoeden en accessoires. Ze beslist uiteindelijk om zich volledig aan de mode te wijden. Haar gelijknamige creaties, gemaakt in haar winkel-atelier in Rue Saint-Gilles in Luik of toevertrouwd aan ateliers in het Luikse, zijn dus exclusief «Made in Belgium».

 

Haar kleurrijke, speelse, met bloemen en geometrische 3D-vormen getooide collecties verleiden fashion addicts over de hele wereld. De creaties van onze Belgische ontwerpster liggen nu ook in de boetieks van het MoMA (The Museum of Modern Art) in New York en in Tokio en in de boetiek van het Art Institute of Chicago.

← overzicht collecties   ↑ top

Fabienne Delvigne

Sinds 1987 ontwerpt en creëert Fabienne Delvigne hoeden, tassen, juwelen en andere elegante haute coutureaccessoires.

 

In 2001 krijgt ze van Zijne Majesteit Koning Albert II de titel van Erkend Hofleverancier van België. De Belgische, Zweedse en Nederlandse koninklijke families alsook het Groothertogdom Luxemburg mag zij tot haar ruime klantenkring rekenen.

 

Zij werkt graag met andere talenten samen bij het voorstellen van haar chocolade hoeden met chocoladefabrikant Neuhaus, haar kristallen hoeden in samenwerking met glasmeester Véronique Bernier. Met aardewerkfabriek Royal Boch heeft ze een collectie "theemutsen" - jaren 30-hoedjes - ontworpen. Samen met andere luxemerken was ze aanwezig met spectaculaire en zeer originele hoeden voor de heropening van het Atomium.

 

Ze organiseert vaak conferenties over het thema "stijl en elegantie".

← overzicht collecties   ↑ top

Adresgegevens

Nieuwstraat 26, 4524 EE Sluis, Nederland (Bij de Molen van Sluis)

T. +31-(0)117 46 12 50

fleur@essence-of-style.nl

 

 

Openingsuren

Dagelijks geopend van 10u. tot 18u.

Gesloten op vrijdag

 

Vanaf 15 november tot en met 15 april :

gesloten op donderdag en vrijdag

 

In juli en augustus alle dagen geopend